Siirry pääsisältöön

kaikkea kivaa

Nyt olikin toiminnantäytteiset pari päivää. Mietittiin pitkään ja hartaasti, miten taas parantaa henksun työkykyä ja lisätä kaikkien yhteistoiminnallisuutta. Monia asioita olemme jo yhdessä vuosien saatossa kokeneet. 
Meillä on ollut tapana palkita henkilökuntaa muutaman kerran vuodessa ylläri tempauksilla. Olemme jooganneet, saunoneet, käyneet teatterissa, Tallinnassa ja kaikkeen liittyy aina hyvä ruoka parempi mieli :-)

Nyt tämän vuoden kevään ylläripylläriin halusimme tuoda niska-hartiaseudun jumpan sekä hyvän ohjeistuksen siihen, miten itse voi pitää omaa lihaskuntoaan pienillä asioilla kunnossa. Saimme vetäjäksi yhden fysioterapeutti ystäväni, jolla käyn säännöllisesti LPG-hoidoissa innokkaasti vetämään yksityistunnin.  https://www.sportsari.fi Suosittelen muuten lämpimästi. MAHTAVAA AMMATTITAITOA!! 

Lähes kaikki pääsivät mukaan ja tykkäsivät kovasti..Hommahan lähtee liikkeelle hyvästä asennosta. Sitä etsitiin ihan aluksi. Hankimme ryhmiin kepit, joiden käyttöä harjoiteltiin Sarin opastuksella. 

 Harjoittelimme myös keskivartalon hallintaa. Helppoa kuin heinänteko. Ja kuinka rankkaa olikaan treenata kaulanlihaksia, ihan pienillä liikkeillä. Sari opasti myös, miten voi käyttää niinkin yksinkertaista esinettä kuin tennispalloa apuvälineenä. Lupasin käydä sitten pyyhkimässä pölyt ryhmien  keppien päältä aina ajoittain. Ts käyn vaklaa onko keppejä käytetty taukojumppaan, vai pölyttyvätkö ne vaan 😂


Jumpan jälkeen tarjosimme henkilökunnalle navat täyteen terveyttä edistäviä ruokia. Toki kuului ruokapöytään myös ruokajuomat, mutta mennään nyt tällä terveellisellä osuudella. Petri pisti taas parastaan ja tarjolla oli kolmea eri salaattia, hirvipyöryköitä ja kanaa kahdella tavalla. Allergian takia oli pähkinät ja kookoslastut erikseen. Tarjolla oli savulohisalaattia kvinoan kera, savusiika-avokaadosalaattia sekä fetasalaattia. Kaikissa hyvin runsas lisuketarjonta.

Kuuluisasta Petringrillistä valmistui lämpimät mustikkaviinissä hautuneet hirvenlihapullat, kookoskanat ja kanat naturell


Mutta ei tässä vielä kaikki. On upeaa tuntea erialan ammattilaisia ja yksi heistä on Satu Sopanen. Hänellähän on oma orkesterinsa Tuttiorkesteri nimeltään ja saimme Sadun orkesterineen konsertoimaan lapsille tänään aprillipäivän kunniaksi. 

 Aivan huippu kokoonpano saapuikin Vuosaarentien konserttisaliin. Lapset saivat nauttia musiikkimatkasta ympäri Eurooppaa itse myös tanssien ja laulaen ja tietysti kuunnellen. Sain Sadulta hienoa palautetta yleisöstä. Äärimmäisen ihana yleisö. Heistä huomasi, että meillä muskaroidaan!! 💖Satu lupasikin tulla myös jatkossa pitämään konserttin Poijulaisille. 
Yritetään aina saada kiireisen esiintyjän aikatauluihin sopimaan.
Kiitos Satu ja Tuttiorkesteri.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kevät etenee

Ihanaa herätä aamulla ja lähteä avaamaan päiväkoti. Päiväkodin pihalle tultaessa 06.15 kaikkialla on valoisaa. Mustarastaat laulavat aamulurituksiaan. Olen itse niin kevät- ja kesäihminen. Tuntuu, että heräisin eloon valon mukana. Ehkä moni muukin ajattelee samalla lailla 😊

Tämä alkuvuosi on edennyt vauhdikkaasti. Tuntuu, että maanantain jälkeen huomenna onkin jo perjantai. Aivan uskomatonta. Yksi eskareistani kyseli tänään, montako viikkoa hänellä on vielä koulun alkuun. Äkkiseltään hänen kanssa laskettiin, että jos nyt on viikko 13 ja koulu alkaa viikolla 32, niin 19 viikkoa. Se aika hurahtaa nopeasti. Ja aina, ihan joka kerta, on hyvin tunteellista laskea nämä veijarit koulutielle. Osan olen tuntenut jo Vasa-ajoista. Ovat siis kulkeneet kanssani hyvinkin pienestä lähtien. Rakkaita ovat kaikki.

Yksi minun periaatteita onkin, että haluan tuntea ihan kaikki lapset henkilökohtaisesti. Se ehkä rajoittaa huimaan laajentumiseen 😂. Rakastan höpsötellä kaikkien kanssa ja kaikki myös höpsö…

KEVÄTJUHLA 2019

Huomenna se on taas esillä, kauden kohokohta. KEVÄTJUHLA!
Lapset ovat innokkaina harjoitelleet omia esityksiään sekä opetelleet myös muiden ryhmien esitysten lauluja.
n.64 innokasta Poijulaista odottaa innolla huomista esiintymistä vanhemmille ja mummeille, kummeille, tädeille ja sedille. Tässä vielä avattuna ohjelma, mikä teitä mahdollisesti odottaa juhlissamme.
Meille Poijulaisille yhteisöllisyys on tärkeää. Kaikki, ihan jokainen ryhmä kuuluu Poijuun ja kantaa ylpeänä sitä upeaa Poijulaisten viittaa. Siksi myös juhlamme ovat aina yhteiset ja nautimme toistemme seurasta sekä tekemisistä. Lapset tuntevat kaikki aikuiset ja päin vastoin. MAHTAVAA!!

Toukokuussa olemme harjoitelleet kaikkien ryhmien muskareissa sekä oman ryhmän esityksiä että opetelleet toisten ryhmien lauluja. Alla huomisen kevätjuhlan ohjelma:
Piilometsän säveliä Vuosaaressa  to 23.5. klo 18, Vuosaaren lukion auditorio
Kanteleet (Laamat ja Alpakat) Pilvilampaat Kuka menee metsään?

Vasat Kenelle, kenelle ojennan käteni? Muurahai…